"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

Contact

Annature

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij helpen je graag. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@annature.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

Nee, je hoeft je niet in te schrijven bij Annature. Als je bent aangesloten bij één van onze partners ben je automatisch ingeschreven bij Annature.
De informatie over de kraamzorgorganisaties vind je hier
Annature maakt voor alle verloskundigenpraktijken die bij haar in de regio zijn aangesloten jaarlijks afspraken voor geboortezorg met de verzekeraars. Het proces van contractering voor 2021 is nog niet met alle zorgverzekeraars afgerond. Dat is heel gebruikelijk in de geboortezorg, maar heeft soms tot resultaat dat sommige afdelingen van een verzekeraar standaardantwoorden geven en daarmee mogelijk de indruk wekken dat er een probleem kan optreden voor een verzekerde, terwijl dat in zijn geheel niet aan de orde is. Wij spreken verzekeraars hierop aan als de situatie zich voordoet, maar het blijft af en toe voorkomen. Annature contracteert al sinds 2017 geboortezorg in de regio Breda en omstreken met alle verzekeraars in de regio en daarin valt een verzekerde niet tussen het wal en schip. Je kunt met een gerust hart de begeleiding van je zwangerschap en bevalling door de collega’s van de bij Annature aangesloten verloskundigenpraktijken laten verzorgen, ongeacht de verzekering die je hebt of afsluit.

Het is mogelijk dat je zorgverzekeraar je behandeling niet of niet volledig vergoedt. Informeer daarom altijd eerst bij je zorgverzekeraar over de mogelijkheden van de vergoeding van je behandeling; zo kom je niet voor verrassingen te staan. Als je niet verzekerd bent of Annature heeft geen contract met de verzekeraar dan brengen wij het zogenaamde Passantentarief  in rekening.

Vanaf de hoofdingang ga je naar links en volg je route 29, dat is aan het einde links en op de eerste verdieping.

Er zijn speciale parkeerplaatsen bij de hoofdingang. Bekijk hiervoor dit filmpje.
Scroll naar boven