"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

Contact

Annature

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij helpen je graag. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@annature.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

Vanaf de hoofdingang ga je naar links en volg je route 29, dat is aan het einde links en op de eerste verdieping.

Er zijn speciale parkeerplaatsen bij de hoofdingang. Bekijk hiervoor dit filmpje.
De informatie over de kraamzorgorganisaties vind je hier
Nee, je hoeft je niet in te schrijven bij Annature. Als je bent aangesloten bij één van onze partners ben je automatisch ingeschreven bij Annature.

In het kort gezegd: ‘nee’. 

Een baby krijgen zorgt voor een grote verandering in je leven. Voor het zover is moeten er nog veel dingen gedaan worden van het todo-lijstje. Zoals een leuke naam verzinnen, een geboortekaartje maken en natuurlijk de babykamer inrichten.

Door alle veranderingen, zeker na de bevalling, denk je er niet aan om je baby mee te verzekeren bij je zorgverzekering. Maar om onverwachte kosten te voorkomen is dat heel belangrijk. Maar hoe doe je dat?

Je baby kun je toevoegen aan je eigen zorgverzekering. De zorgverzekering dient in te gaan op de datum van de geboorte van je baby. Meld je baby wel aan binnen 4 maanden na de geboorte. Zo weet je zeker dat eventuele zorg vergoed wordt.

Nadat je je baby hebt aangemeld bij de zorgverzekeraar krijgt je baby automatisch hetzelfde pakket als de ouder met de meest uitgebreide zorgverzekering.

Wanneer je hierover nog vragen hebt, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Annature maakt voor alle verloskundigenpraktijken die bij haar in de regio zijn aangesloten jaarlijks afspraken voor geboortezorg met de verzekeraars. Het proces van contractering voor 2021 is nog niet met alle zorgverzekeraars afgerond. Dat is heel gebruikelijk in de geboortezorg, maar heeft soms tot resultaat dat sommige afdelingen van een verzekeraar standaardantwoorden geven en daarmee mogelijk de indruk wekken dat er een probleem kan optreden voor een verzekerde, terwijl dat in zijn geheel niet aan de orde is. Wij spreken verzekeraars hierop aan als de situatie zich voordoet, maar het blijft af en toe voorkomen. Annature contracteert al sinds 2017 geboortezorg in de regio Breda en omstreken met alle verzekeraars in de regio en daarin valt een verzekerde niet tussen het wal en schip. Je kunt met een gerust hart de begeleiding van je zwangerschap en bevalling door de collega’s van de bij Annature aangesloten verloskundigenpraktijken laten verzorgen, ongeacht de verzekering die je hebt of afsluit.

Het is mogelijk dat je zorgverzekeraar je behandeling niet of niet volledig vergoedt. Informeer daarom altijd eerst bij je zorgverzekeraar over de mogelijkheden van de vergoeding van je behandeling; zo kom je niet voor verrassingen te staan. Als je niet verzekerd bent of Annature heeft geen contract met de verzekeraar dan brengen wij het zogenaamde Passantentarief  in rekening.

Scroll naar boven