"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

De Zwangeren app

Betrouwbare zwangerschapsinformatie in één app!

Waarschijnlijk heb je inmiddels een zwangerschapstest gedaan en weet je dat je zwanger bent. Je belt naar één van onze verloskundigenpraktijken voor je eerste afspraak en je kunt de Zwangeren app downloaden. 

De app voor zwangeren

Annature Geboortezorg lanceert de unieke app MediMapp waarin je als zwangere op maat gemaakte voorlichting krijgt als je onder controle bent van je verloskundige of je gynaecoloog.

MediMapp is een betrouwbare app waarin je informatie kunt vinden, zoals je afspraakgegevens en ook informatie voor je partner. De informatie in de app is gebaseerd op drie zorgpaden (fysiologisch, medisch en tweeling). Heb je een medische indicatie dan wordt deze informatie aangevuld. Alle informatie voor jou als zwangere, je partner én de zorgprofessional binnen handbereik. 

Je bent met de MediMapp vollediger geïnformeerd op een interactieve en aantrekkelijke manier. In de app is aandacht voor preventie en wat je kunt doen en laten voor een gezonde zwangerschap en ook na je bevalling.

Met behulp van de app kun je je voorbereiden voor je afspraak bij de verloskundige of gynaecoloog. Waardoor er in de spreekkamer meer tijd voor je is en je antwoord krijgt op de vragen waar jij mee rond loopt.

Door de afspraakinformatie weet je één oogopslag waar en met wie jij een afspraak hebt, of dit nu bij de fysiologisch (eerstelijns) verloskundige; de echoscopiste van echocentrum Focus of de gynaecoloog in Amphia is.

In de app is ook aan je partner gedacht. Er is informatie te vinden over erkenning, partnerverlof, kinderopvang en op welke manier hij/zij jouw kan ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling.

Ben je in de zorg bij Annature en in het bezit van een mijnAmphia account dan kun je met je DigID de app installeren!

Hoe installeer je de app?

Ben jij onder controle van een verloskundigenpraktijk aangesloten bij Annature of het Amphia? Dan kun je vanaf nu de Zwangerenapp downloaden. Hierin zie je in één oogopslag al je afspraken en krijg je persoonlijke informatie over jouw zwangerschap.

In deze korte instructie lees je hoe je de app kunt installeren. Zorg dat je een mijnAmphia-account hebt. Heb je deze niet? Deze kun je aanmaken via mijn.amphia.nl

  • Download nu de app van MediMapp op je smartphone. Ga naar medimapp.annature.nl of de app-/play-store
  • Klik na openen van MediMapp op het logo van Annature
  • Klik op Inloggen via portaal
  • Je wordt nu doorverwezen naar DigiD van mijnAmphia
  • Accepteer de gebruiksvoorwaarden
  • Je ziet nu alle informatie over jouw zwangerschap verschijnen. Kijk vooral ook bij de veel gestelde vragen! Er kan nieuwe informatie bijkomen onder de bol aanvullende informatie.

Jouw informatie is goed beveiligd, waardoor je steeds via DigiD inlogt als je in de Zwangerenapp wilt kijken. Je kunt ook de webversie gebruiken op je ipad of computer via medimapp.annature.nl
Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag bij je volgende afspraak, lees de instructie in deze brief of bekijk de het filmpje hieronder. 

Annature zwangeren app

Je kunt 24/7
rekenen op de deskundigheid van onze professionals

Je bent verzekerd van veilige zorg

Je staat bij Annature niet alleen. De zorg voor jou en je baby doen we samen

Je wordt gastvrij
ontvangen in een sfeervolle omgeving

Jij kent ons en wij kennen jou. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk
 contact

De Zwangeren app installeren

In dit filmpje laten we je zien hoe je de app kunt installeren. 

Scroll naar boven