"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

Gezinssuites

Gezinssuites

Mocht jullie kindje na de bevalling medische zorg nodig hebben, dan bestaat de mogelijkheid om samen met je kindje en partner gedurende tien dagen na de bevalling te verblijven in één van onze gezinssuites. Deze suites zijn uitgerust met een eigen badkamer

Het verblijf op deze afdeling is volledig gericht op de zorg voor jullie als gezin.

  • Je hebt de beschikking over een eigen kamer/suite waar je met je kindje en partner kunt verblijven.
  • Je bepaalt samen met je verpleegkundige de indeling van de dag. Jullie wensen zijn hierbij ons uitgangspunt.
  • Jij en je partner worden zoveel mogelijk gecoacht bij de verzorging van jullie kindje. Dit maakt de stap naar huis minder groot.
  • Je familie is van harte welkom jullie te bezoeken. Zowel op de Kraamafdeling als de Gezinssuites hebben we een familiekamer waar zij gedurende de dag en avond kunnen verblijven.
  • je kunt in het ziekenhuis digitaal de geboorteaangifte doen en een paar uur later de akte ondertekenen. Je hoeft hiervoor niet meer naar het gemeentehuis. Je dient hiervoor wel te beschikken over een Digid.
  • Wanneer je een keizersnede moet ondergaan, kunnen je partner en kindje bij je blijven tijdens het afronden van de operatie en op de verkoeverkamer. Jullie kindje blijft hierbij langdurig op je borst, wat de hechting stimuleert. Gezamenlijk gaan jullie hierna naar de afdeling Gezinssuites.

Bekijk onze voorlichtingsfilms over de Gezinssuites!

Scroll naar boven