"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

Kraambed ziekenhuis

Kraambed ziekenhuis

Als je ervoor kiest om in het ziekenhuis te bevallen en je hebt geen medische indicatie, dan kies je voor een poliklinische bevalling.

Jouw eigen verloskundige begeleidt dan de bevalling in het ziekenhuis. Hierbij wordt zij ondersteund door de verpleegkundige van het ziekenhuis of door de kraamverzorgende. Heb je verder geen medische zorg nodig, dan mag je na ongeveer 2 uur naar huis. 

De eerste nacht thuis

De eerste nacht thuis is altijd spannend. In deze folder leggen we je meer uit over de eerste uren na je bevalling over je baby, het slapen, de temperatuur, huilen de borstvoeding en de flesvoeding. 

Gezinssuites

Als je een medische indicatie hebt, beval je onder begeleiding van een gynaecoloog of een klinisch verloskundige. Hij of zij wordt dan geassisteerd door de verpleegkundigen van het ziekenhuis.

Soms is de zwangerschap niet gemakkelijk of heb jij of je baby na de bevalling medische zorg nodig. Op de afdeling Gezinssuites bieden we jullie deze zorg. En meer dan dat. Wij zijn er voor jou en je kindje.

De afdeling Gezinssuites is een samenvoeging van de kraamafdeling, neonatologie (te vroeg, te klein of ziek geboren baby’s) en een zwangerenafdeling.

Scroll naar boven