"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

"We doen het samen!"

Het kinderwensspreekuur

Het kinderwensspreekuur

Het kinderwensspreekuur is bedoeld voor iedereen met kinderwens. Tijdens dit spreekuur wordt jullie persoonlijke situatie in kaart gebracht en krijg je adviezen wat jullie kunnen doen om de kans op een gezonde zwangerschap zo groot mogelijk te maken. Je kunt je hiervoor zelf aanmelden bij een verloskundige. Vul voor de afspraak de zwangerwijzer.nl in.

Heb je een medische aandoening dan verwijst de huisarts of jouw zorgverlener je naar de preconceptiepoli van de gynaecoloog.
Hier kun je terecht als:
• Je bekend bent met een medische aandoening, zoals diabetes mellitus, reuma, nier- of hartproblemen of andere aandoeningen
• Je eerder gecompliceerde zwangerschappen hebt gehad, zoals een vroeggeboorte, zwangerschapsvergiftiging of vruchtdood

Een gezonde leefstijl in de maanden voor de bevruchting is van groot belang om zwanger te worden. Wist je bijvoorbeeld dat het eten van veel groenten, fruit en noten helpt om de vruchtbaarheid te vergroten? Je kan meedoen met een online leefstijl programma via slimmerzwanger.nl

Voor een afspraak op de preconceptiepoli, kun je contact opnemen met de poli Verloskunde van Amphia. Hiervoor heb je een verwijsbrief nodig.

Scroll naar boven